Cine este UCO Romania?

UCO Romania este o firma cu capital romanesc infiintata in anul 2016 care, prin activitatea sa de colectare si valorificare a deseurilor, vine in ajutorul mediului si rezolva problemele ecologice cu care ne confruntam. Aceasta initiativa a unui tanar, entuziast, a pornit de la ideea de a ajuta mediul inconjurator, si totodata oamenii care nu aveau acces la un sistem de colectare si reciclare a deseurilor de uleiuri alimentare rezultate in urma activitatii de zi cu zi. Suntem un colector profesionist pe piata din Romania. Strategia si procesul de lucru ale companiei noastre sunt stabilite impreuna cu partenerii nostri “UCO Bulgaria LTD” si “UCO Kampen B.V” care a activat in lumea reciclarii uleiurilor de gatit si a grasimilor alimentare uzate de peste 50 de ani. UCO Romania are o politica ecologica. Toate deseurile sunt eliminate si prelucrate intr-un mod responsabil, prietenia cu mediul fiind prioritatea noastra. Intreaga cantitate de deseuri de uleiuri si grasimi comestibile sunt prelucrate de partenerul nostru din Olanda, “Biodiesel Kampen B.V” si transformata in biocombustibili.


Nu uita

Mediul inconjurator nu inseamna doar parcul si natura ci si biroul unde lucram sau casa in care locuim. Te invitam si pe tine sa ni te alaturi, devenind un partener activ in procesul de reciclare ca prin efortul nostru sa traim intr-un mediu mai curat, sa protejam natura si sa oferim calitate vietii! Pentru a rasplati bunavointa dvs fata de mediul inconjurator, UCO Romania va ofera in schimbul uleiului alimentar uzat: ulei de palmier, ulei de floarea-soarelui, detergent pentru spalarea vaselor sau bani. Cere o oferta personalizata la meniul “Contact” sau la telefon.

Daca nu reciclam, ne costa: frecventa de curatire si intretinere a statilor de epurare, pompare, tevi si sistemul de canalizare creste de 5 ori fata de ciclul normal. Aceasta duce la o crestere enormă a costurilor asupra comunităţii, ceea ce in final ne afecteaza pe noi toti. In plus, se produce mirosul urat, coroziune si apare o influenta negative asupra functionarii statiilor de epurare, mergand pana la blocarea si distrugerea acestora.

64
tone deseuri stranse
136
voluntari activi
24
locatii partenere
785
cereri onorate